Для досвідчених кухарів, які намагається кухнею, але не виносить безлад серед кухні!

Nouveau sur le forum ? Présentez-vous ici et rencontrez d'autres membres de la communauté.
Répondre
Sanaswacy

Для досвідчених кухарів, які намагається кухнею, але не виносить безлад серед кухні!

Message par Sanaswacy »

Хочу поділитися кулінарною драмою, що трапилася у мною минулого робочого тижня, і це було.... Моя мала захотіла, аби ваша покірна слуга зробила один унікальне на день народження. Я, звісно ж, звичайно, почала переглядати рецепт на просторах інтернеті і... о боже!. Провела цілих нервущих півтора години марних пошуків, мов зомбі із блогу до другий сайт! Одні рецепти були занадто з багатоетапні, інші - із екзотичними інгредієнтами, треті - серед надмірною кількістю реклами. Але згодом як же я мені спало на думку щодо сей чудовий ресурс й за п'ять неймовірно швидких хвилин, і це факт! знайшла свою панацею - той самий вибір! Ця знахідка був так зрозумілим, що навіть навіть ще дуже молода помічниця спромоглася молодій підказати. В результаті ми приготували ніби з журналу десерт, і він виявився справжнім успіхом дня народження. І ось вам результат усі мої вже заздрісні знайомі обсіли мене з розпитуваннями: "Де я знайшла цей диво такий собі ідеальний рішення?"
Каталог рецептів
Répondre